Algemeen
Nieuw concept in Eindhovense binnenstad: Churro’s
De Eindhovense ondernemer Camille Peters komt met een nieuw concept. In het pand aan de Demer 47 opent hij donderdag 30 maart Churro’s. De naam laat weinig te raden over: je kunt hier terecht voor echte Spaanse churros.
Churros zijn een soort langwerpige donuts, goudbruin gebakken in plantaardige olie en geserveerd met kristal-, poeder- of kaneelsuiker, Nutella of witte chocoladesaus. “Het is dé lekkernij in Spanje en ook in Nederland wordt het steeds populairder”, vertelt Peters. “De Spanjaarden eten het als ontbijt, hier doen we dat de hele dag door.”
In de ene helft van het pand aan de Demer zit Pizzani To Go, waar de echte Italiaanse pizzapunten en focaccia’s tot specialiteit zijn uitgegroeid. De andere helft wordt nu ingericht als Churro’s.
Peters heeft vertrouwen in het nieuwe concept. “We bakken de churros vers volgens traditioneel Spaans recept. We serveren de lekkernij in puntzakken die mensen eenvoudig mee kunnen nemen: makkelijk voor het winkelend publiek. Bovendien is het populair bij veel expats die in Eindhoven wonen. Ik denk dat het een mooie aanvulling is op het huidige aanbod in de stad.”
Churro’s – Best in Town,
Demer 47 | Eindhoven.